Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564440

Copa 736564440 Información oficial sobre el partido 736564440 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 5 - 0 jasylia Alineación oficial del equipo 'jasylia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido 5 - 0 jasylia Alineación oficial del equipo 'jasylia' en el partido
Tiene un resultado normal 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Quinta Del Yogurt

Goles Goles

  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Noel Mazarredo no va poder aturar Andre Autenrieth de La Quinta, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 32 el 1 - 0.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): La Quinta va obtenir un penal al minut 33, que va llançar a la perfecció Miguel Rueda Moyano. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): La Quinta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Quique Bethencourt va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Reem Shraga va incrementar l'avantatge de La Quinta amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): El gol de falta de Miguel Rueda Moyano sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 64 i ampliar l'avantatge de La Quinta a 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 17 (Ocasión evento especial): En Quique Bethencourt, al minut 17 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Noel Mazarredo el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): La Quinta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andre Autenrieth ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Rueda Moyano va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Frans Oikari va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hamid Boushehri va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 234 Minuto 37 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Miguel Rueda Moyano va fallar un penal al minut 37.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Reem Shraga de La Quinta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Quique Bethencourt de La Quinta es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 刘 (Liu) 翊俊 (Yijun) de La Quinta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

jasylia