Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564392

Copa 736564392 Información oficial sobre el partido 736564392 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Mecánico' en el partido 6 - 7 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salmorejo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Salmorejo Mecánico' en el partido 1 - 1 Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,3 % 27,6 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salmorejo Mecánico

Goles Goles

  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Salmorejo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nikos Zisioglou progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Werner Tumielewicz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rikijs Bērziņš va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 99 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Salmorejo va ser a punt de marcar al minut 99, quan el seu jugador Werner Tumielewicz va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Peña! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Salmorejo, Khaled Waly, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Salmorejo David Lawler no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rikijs Bērziņš es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Davante Giroux de Salmorejo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rikijs Bērziņš en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Salmorejo Werner Tumielewicz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rikijs Bērziņš es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Gwalbert Skrzypiński va xutar fora per a Salmorejo, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!

Fewis C. F.

Goles Goles

  • 125 Minuto 5 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Duncan Richardson va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 0.
  • 151 Minuto 51 (Gol por el centro): Un mica després, Fernando Toro Delgado de Fewis va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 160 Minuto 78 (Gol de falta): L'entrenador de Fewis es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Malek Al Bushi era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 25, en un 1 contra 1 amb el porter, però Khaled Waly va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Fernando Toro Delgado des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Carlos Valdecañas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Khaled Waly, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Valerio Cannone de Fewis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Malek Al Bushi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Fewis.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): José María Vázquez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Fewis, Alfredo Ríos Mendez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Fewis Carlos Valdecañas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Khaled Waly es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Lizer Varano de Fewis va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 7 al marcador.