Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564388

Copa 736564388 Información oficial sobre el partido 736564388 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido 4 - 2 otxarembudo Alineación oficial del equipo 'otxarembudo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Albeitar CF Alineación oficial del equipo 'Albeitar CF' en el partido 0 - 4 otxarembudo Alineación oficial del equipo 'otxarembudo' en el partido
Tiene mucha potra 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albeitar CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, el Albeitar va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jesús Fernández, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 10 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jonata Epaminonda llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Corria el minut 52 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Florin Farmazon, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 89 una excel·lent centrada de Corrado Deregibus va arribar a Elis Rosberg, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Jesús Fernández una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Fernando Ayora va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Fernández de Albeitar es va guanyar la targeta groga merescudament.

otxarembudo

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Severiano de la Peña donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): otxarembudo van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 20, quan Joaquín Granado va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Timoteo Palarrea quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): otxarembudo va estar a punt d'empatar al 79 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Severiano de la Peña que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.