Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564318

Copa 736564318 Información oficial sobre el partido 736564318 en Hattrick

17.07.2024 12:15:00

Locubín Boys Alineación oficial del equipo 'Locubín Boys' en el partido 5 - 3 RaulFu a vuelto Alineación oficial del equipo 'RaulFu a vuelto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Locubín Boys Alineación oficial del equipo 'Locubín Boys' en el partido 1 - 1 RaulFu a vuelto Alineación oficial del equipo 'RaulFu a vuelto' en el partido
Tiene mucha potra 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Locubín Boys

Goles Goles

  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Locubín equilibrava la balança al minut 68. En Samuel Canyigueral, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Locubín va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Óscar Candamo de Tablas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 235 Minuto 22 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Óscar Candamo de Tablas de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Locubín enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 218 Minuto 110 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Manuel Adrián quasi marca en una jugada assajada de córner que Manuel Martínez Ares havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Luis Pinilla de Locubín va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Onésimo Soares de Locubín va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Locubín Koikili Sorauren no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Piergiorgio Granelli es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Óscar Candamo de Tablas de Locubín, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Piergiorgio Granelli en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Locubín Marcel Cabes va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Juan Manuel Adrián va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.

RaulFu a vuelto

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Benjamin Schlunegger quedar desmarcat i marcar per a RaulFu al minut 20. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Giovanni Bisco de RaulFu va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 23 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de RaulFu, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Aldopaolo Cutrono va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Lionel Neukom va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): En Joan Jordi Sarrinat va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Aldopaolo Cutrono xutant per a RaulFu va fer anar la pilota just on la volia, però Jeremias Gangoitia, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Joan Jordi Sarrinat anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a RaulFu.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Lionel Neukom de RaulFu va superar Jeremias Gangoitia, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 4 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Petko Danailov de RaulFu va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.