Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564316

Copa 736564316 Información oficial sobre el partido 736564316 en Hattrick

17.07.2024 12:15:00

Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 3 - 2 Rotor Volgogrado Alineación oficial del equipo 'Rotor Volgogrado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 2 - 2 Rotor Volgogrado Alineación oficial del equipo 'Rotor Volgogrado' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,4 % 44,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldeamayor soccer club

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Després de 30 minuts de partit, Liviu Ghinăraru igualava per Aldeamayor en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Valentí Mallart sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Alexi Krushev que, efectivament, va fer pujar el 2 - 2!
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hernán Arizmendi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Aldeamayor per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Valentí Mallart va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Aritz Cadreita hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Margarido Marques del Aldeamayor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Aris Pitsipopakis de Aldeamayor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rotor Volgogrado

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Janusz Cierpich que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a ROTOR.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ROTOR va ser finalitzada des de l'esquerra per Joska Halenius al minut 49. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Bru Segarra, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ROTOR va quedar sense poder incrementar el seu marcador.