Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736564269

Copa 736564269 Información oficial sobre el partido 736564269 en Hattrick

17.07.2024 12:15:00

Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido 0 - 3 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido 1 - 1 anonimo F. C. Alineación oficial del equipo 'anonimo F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txuskillos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Txuskillos Juan Rul quasi marca al minut 31 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Bastian Weidlich l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al 66, Evan New hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, José Celayarán. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Shefi Kaniuk va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 86 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rory Wanderley de Txuskillos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

anonimo F. C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): anonimo sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Gérard Michely va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mario Calzoni va augmentar l'avantatge de anonimo a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tomàs Cabanellas va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Sergio Marín Marín va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 85, i va passar la pilota a Josep Maria d'Abadal, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arturo Azamor de anonimo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.