Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736561502

Amistoso 736561502 Información oficial sobre el partido 736561502 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

F. C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F. C. Almogàvers' en el partido 5 - 2 Barón de la Birra Alineación oficial del equipo 'Barón de la Birra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F. C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F. C. Almogàvers' en el partido 4 - 0 Barón de la Birra Alineación oficial del equipo 'Barón de la Birra' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Almogàvers

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del F.C.A. s'esgargamellaven dempeus per esperonar Salva Copons que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 19 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): Ferran Subirà va donar a F.C.A. un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Quim Sararols va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Nicolàs Bosom va incrementar l'avantatge de F.C.A. amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de F.C.A. pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicolàs Bosom va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Salvador Villadelprat gairebé va marcar per a F.C.A. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Arsénio Martins Magalhães de F.C.A. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salva Copons de F.C.A. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Barón de la Birra

Goles Goles

  • 139 Minuto 14 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Albert Jover van servir per superar a l'últim defensor, en Arsénio Martins Magalhães. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Barón cantant "Albert Jover selecció!"
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Paulo Claverol va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Barón, Santiago Carnicero, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Santiago Carnicero de Barón es va guanyar la targeta groga merescudament.