Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736555189

Amistoso (Int., RC) 736555189 Información oficial sobre el partido 736555189 en Hattrick

09.07.2024 20:25:00

FC Teekkari Alineación oficial del equipo 'FC Teekkari' en el partido 0 - 5 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Teekkari Alineación oficial del equipo 'FC Teekkari' en el partido 1 - 1 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,9 % 1,6 % 14,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Teekkari

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cosimo Meduri estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Manolo Pozo, als 7 minuts, va fallar per ben poc.
  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Abel Mainez gairebé marca per a Teekkari al minut 53 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cosimo Meduri de Teekkari va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Canaletes FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alfonso Vázquez va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 38, Canaletes va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alfonso Vázquez.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Carlos Mauleón, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 186 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Canaletes va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Juan Carlos Mauleón.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Alejandro Alastuey va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Canaletes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Calixto Esteban, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ricardo Pascual després que el jugador de Canaletes li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.