Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736554895

Amistoso 736554895 Información oficial sobre el partido 736554895 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

mundk Alineación oficial del equipo 'mundk' en el partido 3 - 4 Zaldizurreta boys Alineación oficial del equipo 'Zaldizurreta boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
mundk Alineación oficial del equipo 'mundk' en el partido 2 - 4 Zaldizurreta boys Alineación oficial del equipo 'Zaldizurreta boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 77,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mundk

Goles Goles

  • 190 Minuto 14 (Gol de falta): En Jorge Pérez va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Jurgi Elezkano va incrementar l'avantatge de mundk amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): mundk va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jurgi Elezkano, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Salvador Burguete que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a mundk per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro Urigarri, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paolo Rasom va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Zaldizurreta boys

Goles Goles

  • 150 Minuto 33 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Giuseppe Puccio de Zaldizurreta va reduir diferències a 2 - 1.
  • 154 Minuto 42 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Giuseppe Puccio va significar el 3 - 2 al minut 42.
  • 162 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Humberto Suárez va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 50.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kostakis Charakoglou que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Zaldizurreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Humberto Suárez de Zaldizurreta va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.