Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736553311

Amistoso (Int., RC) 736553311 Información oficial sobre el partido 736553311 en Hattrick

09.07.2024 19:25:00

Myšľa United Alineación oficial del equipo 'Myšľa United' en el partido 0 - 5 Bayern Torrijeño Alineación oficial del equipo 'Bayern Torrijeño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Myšľa United Alineación oficial del equipo 'Myšľa United' en el partido 0 - 4 Bayern Torrijeño Alineación oficial del equipo 'Bayern Torrijeño' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Myšľa United

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de United va anar a parar a la dreta de l'atac on en Boris Jankus, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Boris Jankus va intentar anar-se'n per velocitat al minut 66 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Bayern Torrijeño

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Quan passaven 15 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Torrijeño. En Jørn Thomsen va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Miquel Lledó va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 65 de partit va donar a Torrijeño l'avantatge per 0 - 3. Ray Veldscholten en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Passaven 73 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jørn Thomsen va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81, una falta xutada per Jørn Thomsen va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 5 per a Torrijeño. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Ossian Mathiasson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marián Chuťka, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el Torrijeño va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Robert Harmison s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Marián Chuťka va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Víctor Calasanz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.