Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736552283

Amistoso (Int., RC) 736552283 Información oficial sobre el partido 736552283 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

el relampago de tornin Alineación oficial del equipo 'el relampago de tornin' en el partido 2 - 3 Vorwärts Fressbrett Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Fressbrett' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
el relampago de tornin Alineación oficial del equipo 'el relampago de tornin' en el partido 1 - 4 Vorwärts Fressbrett Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Fressbrett' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,8 % 1,4 % 84,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el relampago de tornin

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jaume Alcúdia, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Santiago Dahik va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Adulfo de Mora va ridiculitzar a en Rollo Bordesholm amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): relampago van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 28, però el xut de Florin Stănescu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Santiago Dahik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 112 (Ocasión por el centro): relampago enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adulfo de Mora de relampago amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vorwärts Fressbrett

Goles Goles

  • 152 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Fressbrett va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Johannes Marin va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Maciej Janiszewski de Fressbrett va marcar de penal l'empat al minut 68.
  • 171 Minuto 111 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en John Sulaimon que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Fressbrett.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Fressbrett va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco Areán va desviar el xut final de Mariano Alberti després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Rollo Bordesholm va estar a punt de posar per davant a Fressbrett amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Areán va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Horst Esmeray quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Johannes Marin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Areán va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Theobald Freimuth, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Waldemar Dulczewski de Fressbrett, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 103, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!