Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736552088

Amistoso (Int.) 736552088 Información oficial sobre el partido 736552088 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 3 - 1 Will You Ref Off Alineación oficial del equipo 'Will You Ref Off' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido 2 - 0 Will You Ref Off Alineación oficial del equipo 'Will You Ref Off' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crapulas Despistaos FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Despistaos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Brandomil Douro va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Despistaos prenia la batuta de l'encontre al minut 66, quan en Kutlan Elgin va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Despistaos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jari Kaarakka progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Edmund Andrew es va comportar com un juvenil al minut 52 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Humberto Vilaboy de Despistaos es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Will You Ref Off

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Harvey Sagerian va anar directament als peus de Jalal Agha que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Jalal Agha va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Will que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 205 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Pedro Xavier Grepet de Will va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jason Richards al minut 68 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!