Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736551994

Amistoso (Int.) 736551994 Información oficial sobre el partido 736551994 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Los Destrozapanes Alineación oficial del equipo 'Los Destrozapanes' en el partido 2 - 3 Gelozo FC Alineación oficial del equipo 'Gelozo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Destrozapanes Alineación oficial del equipo 'Los Destrozapanes' en el partido 1 - 1 Gelozo FC Alineación oficial del equipo 'Gelozo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Destrozapanes

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Destrozapanes va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Zlatomyr Fartushniak, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Andrea Monazza que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Destrozapanes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Enrique Frera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.

Gelozo FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Piotr Jańczyk de Gelozo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Gelozo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Nino Karlović, amb un xut sec des de la dreta.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gelozo eren letals, i Nino Karlović va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Gelozo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafael Sevilla va desviar el xut final de Nino Karlović després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Eduardo Bensimon va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rafael Sevilla va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gelozo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Larry D´Aremberg, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Larry D´Aremberg va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.