Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736551845

Amistoso 736551845 Información oficial sobre el partido 736551845 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Sant_Petersburg Alineación oficial del equipo 'Sant_Petersburg' en el partido 3 - 1 Sporting Atlético Alineación oficial del equipo 'Sporting Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sant_Petersburg Alineación oficial del equipo 'Sant_Petersburg' en el partido 3 - 0 Sporting Atlético Alineación oficial del equipo 'Sporting Atlético' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant_Petersburg

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Sant_Petersburg, atacant per l'esquerra al minut 15, va aprofitar el magnífic llançament de Sinesio Avendaño per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): El gol de falta de Fernando Barriuso De Miguel sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 39 i ampliar l'avantatge de Sant_Petersburg a 2 - 0.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Fernando Barriuso De Miguel va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 73 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Eewoud Loos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Quevedo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Eewoud Loos, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Francisco Antonio Malatesta ja els havia advertit que el porter contrari, en Jorge Quevedo, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 81 podia haver acabat en gol, però Jorge Quevedo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Francisco Antonio Malatesta gairebé va marcar per a Sant_Petersburg des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Sporting Atlético

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors de SOMIO ATL no defallien en cap moment. Producte d'això, en Phillip Pfeifer va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): SOMIO ATL va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 57, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Samuel Poves.