Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736550971

Amistoso (Int., RC) 736550971 Información oficial sobre el partido 736550971 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

XURRUKA F.C Alineación oficial del equipo 'XURRUKA F.C' en el partido 3 - 4 Fc_Barcelona_one Alineación oficial del equipo 'Fc_Barcelona_one' en el partido
1 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 4
0 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 1
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 3
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
3 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
56 % Posesión 45' 44 %
48 % Posesión 90' 52 %
Normal Táctica Contraataques Nivel de táctica: 6
XURRUKA F.C Alineación oficial del equipo 'XURRUKA F.C' en el partido 3 - 4 Fc_Barcelona_one Alineación oficial del equipo 'Fc_Barcelona_one' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
XURRUKA F.C Alineación oficial del equipo 'XURRUKA F.C' en el partido 2 - 1 Fc_Barcelona_one Alineación oficial del equipo 'Fc_Barcelona_one' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XURRUKA F.C

Goles Goles

  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El XURRUKA sempre confia amb les genialitats d'en Roberto Celaeta; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Roberto Celaeta, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Fc_Barcelona_one, però Hugues Bonnard no va poder encertar el xut.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Provencio va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Claudio Forbes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Orozco va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): En Juan Provencio del XURRUKA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Orozco de XURRUKA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iñaki Agirretxe de XURRUKA es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 108 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Iñaki Agirretxe va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sergio Montalto va xutar fora per a XURRUKA, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Juan Provencio de XURRUKA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Roberto Celaeta de XURRUKA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Claudio Forbes en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de XURRUKA Javier Aboigor no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Claudio Forbes es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de XURRUKA, Óscar Escajadillo, col·locà la pilota just a les mans d'en Claudio Forbes. El marcador: 3 - 3.

Fc_Barcelona_one

Goles Goles

  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Giancarlo Terrazzani quedar desmarcat i marcar per a Fc_Barcelona_one al minut 70. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Aldopaolo Sivori, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Giancarlo Terrazzani ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Es duien 109 minuts de partit jugats quan Marco Lopes va estar a punt de posar per davant a Fc_Barcelona_one amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Artigas va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santtu Nisonen.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wolfgang Wiborg de Fc_Barcelona_one va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Fc_Barcelona_one Hugues Bonnard, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Raúl Artigas. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Zhaskanat Kadyr de Fc_Barcelona_one anava molt fort i col·locat però Raúl Artigas no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Santtu Nisonen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Wolfgang Wiborg de Fc_Barcelona_one va superar Raúl Artigas, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Fc_Barcelona_one, Aldopaolo Sivori, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.