Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736550545

Amistoso (Int.) 736550545 Información oficial sobre el partido 736550545 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

A LO LOCO F.C Alineación oficial del equipo 'A LO LOCO F.C' en el partido 2 - 3 GS Sisley Reborn Alineación oficial del equipo 'GS Sisley Reborn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A LO LOCO F.C Alineación oficial del equipo 'A LO LOCO F.C' en el partido 3 - 0 GS Sisley Reborn Alineación oficial del equipo 'GS Sisley Reborn' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A LO LOCO F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Csongor Simkó, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del LOCO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ionel Bulf trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Alexander Ygnard va sortir molt desviat al minut 15.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ignacio Pujadas no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Alexander Ygnard va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 66 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 el LOCO va posar setge sobre la defensa central visitant però en 邰 (Tai) 明文 (Mingwen) no va estar gens encertat.

GS Sisley Reborn

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 16 una excel·lent centrada de Agustín Urias Piquet va arribar a Gigio Ferrazzi, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): En Juho Ervamaa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 28. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Gigio Ferrazzi va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 32 de joc. Felipe Ferreira es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sisley va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 18, però en Bruno Granci va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sisley va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bruno Granci, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.