Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736550106

Amistoso (Int.) 736550106 Información oficial sobre el partido 736550106 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Pimientos Team Alineación oficial del equipo 'Pimientos Team' en el partido 4 - 2 SaHi United Alineación oficial del equipo 'SaHi United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pimientos Team Alineación oficial del equipo 'Pimientos Team' en el partido 6 - 1 SaHi United Alineación oficial del equipo 'SaHi United' en el partido
Tiene mala suerte 6.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pimientos Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Pimientos va agafar avantatge al minut 8 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Clinton Palmer fent així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pimientos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Herbert Krauss progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pimientos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Herbert Krauss va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Pimientos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan William Lafranconi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Remígio Marinas per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Michael Fyrqvist va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Clinton Palmer es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 69, però el porter va aturar el seu xut.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pimientos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Evarist Puig-Serra, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Evarist Puig-Serra de Pimientos es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

SaHi United

Goles Goles

  • 125 Minuto 52 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 3 - 0 el va marcar Hannu-Pekka Nuutinen a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el SaHi Utd va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jozef Dubnička, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 68, el jugador visitant Hannu-Pekka Nuutinen va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Īvis Bringulis va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ognjen Simić no es va rendir i va fer unes grans aturades.