Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736549958

Amistoso 736549958 Información oficial sobre el partido 736549958 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido 0 - 4 Albiones Alineación oficial del equipo 'Albiones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido 1 - 1 Albiones Alineación oficial del equipo 'Albiones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 21,1 % 52,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BestiasPardas FT

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Felipe Campino va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Marc Fonollet i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a BestiasPardas, però el xut de Diego Olmo Sáenz va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Francisco Portillo de BestiasPardas va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Albiones

Goles Goles

  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Juan de Martínez era molt més ràpid que el defensa Acorán Villarén. Al minut 29, el jugador de Albiones va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Fiorenzo Pascali! Un inimaginable dribbling sobre Diego Olmo Sáenz va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 2 per a Albiones.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fokke Borel Rinkes de Albiones l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 68 de partit.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Javier Guendica de Albiones va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Joan Donadeu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Joan Donadeu de Albiones va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Fiorenzo Pascali va servir per deixar enrere el gegant Diego Olmo Sáenz al minut 53, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Albiones quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fiorenzo Pascali va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Guendica de Albiones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fokke Borel Rinkes de Albiones es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.