Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736549849

Amistoso 736549849 Información oficial sobre el partido 736549849 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Makabi Levantar Alineación oficial del equipo 'Makabi Levantar' en el partido 1 - 0 Real Club NPI Alineación oficial del equipo 'Real Club NPI' en el partido
1 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
1 / 5 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 0 Evento 143Goles de contra por la derecha/Evento 243Ocasiones de contra por la derecha 0 / 2
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
55 % Posesión 45' 45 %
63 % Posesión 90' 37 %
Normal Táctica Normal
Makabi Levantar Alineación oficial del equipo 'Makabi Levantar' en el partido 1 - 0 Real Club NPI Alineación oficial del equipo 'Real Club NPI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Makabi Levantar Alineación oficial del equipo 'Makabi Levantar' en el partido 2 - 0 Real Club NPI Alineación oficial del equipo 'Real Club NPI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makabi Levantar

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Francis Gardner, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Levantar es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Ramírez de León va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Levantar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rosendo Gardner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raúl Ramírez de León de Levantar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alejandro López Ramos per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Javier Falconi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Real Club NPI

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Albert Mundet va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Real que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergio María quasi marca en una jugada assajada de córner que Vito Grassia havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Real van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Esteban Lizarazu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Sergio María de Real va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.