Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736549697

Amistoso 736549697 Información oficial sobre el partido 736549697 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

barkino Alineación oficial del equipo 'barkino' en el partido 2 - 2 Rayo Mataos Alineación oficial del equipo 'Rayo Mataos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
barkino Alineación oficial del equipo 'barkino' en el partido 1 - 4 Rayo Mataos Alineación oficial del equipo 'Rayo Mataos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barkino

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Zahari Yordanov rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ibai Revert, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 75 gràcies a la jugada de Martín Jaén, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Nico Mendia hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de barkino va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Serxio Cancio, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Vargas.

Rayo Mataos

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Marius Sortland donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Binyamin Balagula.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Aristeo Villalba quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Justino Ávilla quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fernando Henin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pedro Chapartegui després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fernando Henin va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Mataos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Luca Bellotto va quedar-se sol davant el porter Fernando Henin, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Fernando Urones de Mataos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 54, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jannik Bojsen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Justino Ávilla de Mataos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aristeo Villalba de Mataos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.