Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736549663

Amistoso 736549663 Información oficial sobre el partido 736549663 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Over SC Alineación oficial del equipo 'Over SC' en el partido 2 - 0 Oxia Aston Martin Alineación oficial del equipo 'Oxia Aston Martin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Over SC Alineación oficial del equipo 'Over SC' en el partido 2 - 0 Oxia Aston Martin Alineación oficial del equipo 'Oxia Aston Martin' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Over SC

Goles Goles

  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Over va ser Rubèn Alart.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Jorge Vasco de Over va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): En Silo Botella va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 26, però el porter visitant Ronaldo Axeitos el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Xinés Soneira va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Over va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Xinés Soneira va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Over ho intentava per la dreta per mitjà de Santi Olmos Ribas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Al minut 86, Silo Botella gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubèn Alart.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Miguel Aedo de Over va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Oxia Aston Martin

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Barrachina que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Horacio Ubago va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Edgar Pablo Pérez no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Jesús Sellés de Martin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Kornelius Bechner després que el jugador de Martin li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.