Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736549658

Amistoso 736549658 Información oficial sobre el partido 736549658 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Sheffield United CF Alineación oficial del equipo 'Sheffield United CF' en el partido 1 - 4 The KaiserMan C.F Alineación oficial del equipo 'The KaiserMan C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Sheffield United CF Alineación oficial del equipo 'Sheffield United CF' en el partido 1 - 8 The KaiserMan C.F Alineación oficial del equipo 'The KaiserMan C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sheffield United CF

Goles Goles

  • 104 Minuto 71 (Gol de penalti): Sheffield aconseguia el 1 - 4 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Elpidio Figueroa al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Zvonko Paklar va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Pere Camilluzzi aquest no va estar a l'altura.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ludger Hödl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

The KaiserMan C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Lucílio Rodrigues donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, un xut de Alpay Bünyamin des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lucílio Rodrigues va augmentar l'avantatge de KaiserMan a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, Rafael Aguirre de Cárcer va augmentar l'avantatge de KaiserMan a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jaime Felícia després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luís Felipe Almeida va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Sergio Bellagamba quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luís Felipe Almeida, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Lucílio Rodrigues va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.