Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736545495

Amistoso (Int., RC) 736545495 Información oficial sobre el partido 736545495 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 1 - 4 F.C. Barcelona Hollanda Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcelona Hollanda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido 0 - 5 F.C. Barcelona Hollanda Alineación oficial del equipo 'F.C. Barcelona Hollanda' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Topornices

Goles Goles

  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 44 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Zósimo Guantes llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Topornices va anar a parar a la dreta de l'atac on en Petronio Casais, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Topornices van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Benet Lobo Campos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 223 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Al minut 111 es va veure una gran oportunitat per a Topornices per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zósimo Guantes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Petronio Casais després que el jugador de Topornices li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Quemada Herreros.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Topornices Ximeno Meira, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Emil Pruneanu. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Pablo Quemada Herreros de Topornices va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Francisco Ignacio Navarro va xutar fora per a Topornices, el marcador es va quedar igual: 1 - 3, ja es veia a venir!

F.C. Barcelona Hollanda

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 78 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ralf Stern marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Américo Fernando Figueiredo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javier Garavito va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Américo Fernando Figueiredo de Barça, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Américo Fernando Figueiredo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javier Garavito, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Barça va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier Garavito va desviar el xut final de Américo Fernando Figueiredo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Barça va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Américo Fernando Figueiredo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Yardi Versteden sol davant la porteria al minut 64, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 273 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): En Hernán Morales va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Samuel Boutant, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 114 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Youp Schoofs de Barça va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): En Ralf Stern no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Javier Garavito encara el va fer més i el marcador va situar-se 1 - 2 per a Barça.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jonas Fabian Rating de Barça, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Javier Garavito en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Américo Fernando Figueiredo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 4 per a Barça.