Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736544086

Amistoso (Int.) 736544086 Información oficial sobre el partido 736544086 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

killers c.f Alineación oficial del equipo 'killers c.f' en el partido 3 - 1 SG BISON Alineación oficial del equipo 'SG BISON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
killers c.f Alineación oficial del equipo 'killers c.f' en el partido 3 - 0 SG BISON Alineación oficial del equipo 'SG BISON' en el partido
Tiene un resultado normal 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

killers c.f

Goles Goles

  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 21 minuts, Gerald Schachner va superar per velocitat Justus-Alexander Ems per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nahuel Sasso, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a killers.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): killers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nahuel Sasso va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Conrad Mande va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Christian Martinet al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Conrad Mande va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Breel Rauch, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Loïs Péan va rematar alt.

SG BISON

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 48 minuts, el tirador de faltes del BISON va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Theo Zwoelfer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 19, un contraatac del BISON no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Erwin Diringshofen perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Fredd Bißwanger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BISON va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Justus-Alexander Ems, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dominique Jepson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.