Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736543532

Amistoso (Int.) 736543532 Información oficial sobre el partido 736543532 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 3 - 0 Boboski Alineación oficial del equipo 'Boboski' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 3 - 4 Boboski Alineación oficial del equipo 'Boboski' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,6 % 67,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stadiunericpa

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 24 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Facundo Falcon llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Thimios Pintzopoulos de stadiunericpa va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): stadiunericpa va aconseguir el 3 - 0 quan Facundo Falcon va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Wincenty Wistuba va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Domiku Urriolagoitia rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Boboski

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Gianni Bilardi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Clive Belin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Orhan Öncü va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Andre Malvo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Boboski havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del stadiunericpa. La jugada d'estratègia del Boboski per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Orhan Öncü va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Yiorgos Spetsarias va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.