Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EJR (441348) - Caramelos Sin (775821) » 73654332: T17/J12/VIII

Liga 73654332 Información oficial sobre el partido 73654332 en Hattrick

15.07.2006 15:15:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / VIII.1426 (178969)

ESCUADRON JOVEN Alineación oficial del equipo 'ESCUADRON JOVEN' en el partido 3 - 1 jormonvi Alineación oficial del equipo 'jormonvi' en el partido
0 - 1 Simeón Freixeiro (2')
Fergus Kloen (6') 1 - 1
Cristian Alvarez (17') 2 - 1
Cristian Alvarez (74') 3 - 1
ESCUADRON JOVEN Alineación oficial del equipo 'ESCUADRON JOVEN' en el partido 3 - 1 jormonvi Alineación oficial del equipo 'jormonvi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ESCUADRON JOVEN Alineación oficial del equipo 'ESCUADRON JOVEN' en el partido 3 - 0 jormonvi Alineación oficial del equipo 'jormonvi' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESCUADRON JOVEN

Goles Goles

  • 113 Minuto 6 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Fergus Kloen de ESCUADRON va aconseguir igualar el partit al minut 6, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): ESCUADRON prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Cristian Alvarez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): ESCUADRON va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cristian Alvarez va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Cristian Alvarez de ESCUADRON va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Alfonsas Gudonis de ESCUADRON va abandonar el terreny de joc després de 42 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Otto Andberg va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): Pauliño Alducín no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Emidio Tonelli.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77, Abel Castelao de ESCUADRON es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Robert Bachs de ESCUADRON es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

jormonvi

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Doroteu Quiroga va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Simeón Freixeiro, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En José Madrid va encarar al porter al 37, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 215 Minuto 51 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Doroteu Quiroga que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de jormonvi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfonso Gradín, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Moyà de jormonvi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Alejandro Aguirre de jormonvi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.