Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736543182

Amistoso 736543182 Información oficial sobre el partido 736543182 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Yo entreno, tú compites Alineación oficial del equipo 'Yo entreno, tú compites' en el partido 2 - 2 Bravas y Oreja C.F. Alineación oficial del equipo 'Bravas y Oreja C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Yo entreno, tú compites Alineación oficial del equipo 'Yo entreno, tú compites' en el partido 3 - 2 Bravas y Oreja C.F. Alineación oficial del equipo 'Bravas y Oreja C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,6 % 21,2 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yo entreno, tú compites

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al entreno, una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Óscar Santisteban, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 28.
  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): entreno, equilibrava la balança al minut 51. En Arnau Gaju, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El entreno, va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Eduardo Isla la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Óscar Santisteban va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 65 (Ocasión de falta): Eduardo Isla quasi dona a entreno, l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Bravas y Oreja C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Antonio Igala de Bravas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del Bravas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Manuel Iturriza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Silveri Brugué va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Bravas va estar a punt d'arribar en un córner. En Antonio Igala va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Alejandro Peñafuerte quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.