Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736542669

Amistoso (Int.) 736542669 Información oficial sobre el partido 736542669 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido 3 - 0 les spider lapin Alineación oficial del equipo 'les spider lapin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido 1 - 3 les spider lapin Alineación oficial del equipo 'les spider lapin' en el partido
Tiene suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asturias Balompié

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Asturias, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Robert Jones per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Manuel Pérez estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Arià Gomà va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 14.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Asturias va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Berniz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 22 quan Álvaro Tamariz de Asturias gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

les spider lapin

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): spider va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Florimond Éloy va quedar-se sol davant el porter Juan María Jares, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Juan María Jares va fer una estirada espectacular al minut 19, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Lahad Diame.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Esteban Rivero Camacho no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jean Brice Kathungu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 250 Minuto 26 (Ocasión de falta): Shareef Ameen Azzam va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 26.
  • 250 Minuto 53 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a spider l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 53, però el xut va sortir desviat.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Jérôme Deshayes va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Juan María Jares.