Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736542102

Amistoso (Int.) 736542102 Información oficial sobre el partido 736542102 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

FC Halen Alineación oficial del equipo 'FC Halen' en el partido 1 - 3 Fumetas de la Pobla Alineación oficial del equipo 'Fumetas de la Pobla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Halen Alineación oficial del equipo 'FC Halen' en el partido 4 - 2 Fumetas de la Pobla Alineación oficial del equipo 'Fumetas de la Pobla' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Halen

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Tareq Bin Mohammed Al-Ishaq sempre és una garantia. Al minut 25, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Guido Viglizzo marcar el 1 - 0 per al Halen.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Gunnar Rist va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Halen va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Filomonio Sobreira no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Küllo Peterson s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Vadim Gorodnichev de Halen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guido Viglizzo de Halen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fumetas de la Pobla

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 en Kalkidan Mulugeta va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Beraun Martanategi de Fumetas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Santiago Purrà de Fumetas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Fumetas sortien al contraatac. La falta llançada per Florentzio Larrañaga va sortir força alta sense massa perill.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): 董 (Dong) 竞 (Jing) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Norbert Basior, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Sergio Villaverde de Fumetas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kalkidan Mulugeta de Fumetas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.