Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736540305

Amistoso (Int.) 736540305 Información oficial sobre el partido 736540305 en Hattrick

10.07.2024 13:30:00

Injured and still playing Alineación oficial del equipo 'Injured and still playing' en el partido 8 - 0 AIR JORDAN_ 23 Alineación oficial del equipo 'AIR JORDAN_ 23' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Injured and still playing Alineación oficial del equipo 'Injured and still playing' en el partido 10 - 0 AIR JORDAN_ 23 Alineación oficial del equipo 'AIR JORDAN_ 23' en el partido
Tiene mala suerte 9.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Injured and still playing

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Injured va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Olivero Linnenberg va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Injured eren letals, i Maiko Handler-Sevelda va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Injured a 3 - 0. Maiko Handler-Sevelda va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Injured va trobar una esquerda a la defensa rival quan en José Wallace Salibian va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 139 Minuto 65 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de 何 (He) 发棋 (Faqi) van servir per superar a l'últim defensor, en Rogeli Samper. Tot va acabar amb el 5 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Injured cantant "何 (He) 发棋 (Faqi) selecció!"
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Wallace Salibian es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Injured al minut 84, que va llançar ajustat al pal en Maiko Handler-Sevelda. 7 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): El 8 - 0 va pujar al marcador quan Injured va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de 何 (He) 发棋 (Faqi) des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Songür Pekin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Arits.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gene Clauwaert de Injured va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AIR JORDAN_ 23

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Monforte de AIR JORDAN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Gabea de AIR JORDAN es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.