Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736539580

Amistoso (Int.) 736539580 Información oficial sobre el partido 736539580 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 6 - 0 Laaksotien Läpsyt Alineación oficial del equipo 'Laaksotien Läpsyt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 2 - 0 Laaksotien Läpsyt Alineación oficial del equipo 'Laaksotien Läpsyt' en el partido
Tiene mucha potra 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kigos Bercianos CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 19 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bercianos. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Raúl Cucales xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Boris Würtz, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Bercianos.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ehsan Babaei Moghaddam es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bercianos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cristóbal Verdeces va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): En Cristóbal Verdeces va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alberto Santolalla la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 5 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bercianos a 6 - 0. Boris Würtz va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 21 (Ocasión evento especial): En Raúl Cucales va fer una ràpida incursió al minut 21, però en Vilmos Lukovics no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bercianos va ser a punt de marcar al minut 82, quan el seu jugador Ehsan Babaei Moghaddam va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): En Pablo Bordera es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Alberto Pérez Romero de Bercianos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Laaksotien Läpsyt

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Onni Kaipiainen la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Laaksotien havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Laaksotien van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en David Mantle va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Laaksotien, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Saku Ihatsu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Juho Haukilahti va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Saku Ihatsu, però l'estirada del porter va evitar el gol.