Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736539267

Amistoso (RC) 736539267 Información oficial sobre el partido 736539267 en Hattrick

10.07.2024 12:20:00

franao team Alineación oficial del equipo 'franao team' en el partido 0 - 2 C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
franao team Alineación oficial del equipo 'franao team' en el partido 0 - 6 C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

franao team

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 el franao va posar setge sobre la defensa central visitant però en Tomás Ramírez no va estar gens encertat.
  • 239 Minuto 64 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Tomás Ramírez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jaume Gabernet per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuseppe Pazzaglia de franao la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guy Péraud de franao es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Petar Gusev de franao va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.D. Badajoz

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Kasper Drewuszewski que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Kasper Drewuszewski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Antonio Ipenarrieta de Badajoz, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Ursu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Yoshimar Villoria es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Eleuterio Cernadelo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Badajoz va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Valentín Samaniego, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Valentín Samaniego es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquim Pallarés de Badajoz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.