Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736539226

Amistoso 736539226 Información oficial sobre el partido 736539226 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Brody C.F. Alineación oficial del equipo 'Brody C.F.' en el partido 2 - 5 Real Madrid Team Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brody C.F. Alineación oficial del equipo 'Brody C.F.' en el partido 1 - 1 Real Madrid Team Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,2 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brody C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Miika Näpänkangas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Brody es posava per davant 1 a 0.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jorge Hijar sempre és una garantia. Al minut 86, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Hervé Degraeve marcar el 2 - 5 per al Brody.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Brody va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Oreste Andrieş va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Felipe Márquez Montes va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rudolf Polnický de Brody amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Madrid Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Miroslav Krpálek estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ivan Krushev va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 37.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Miroslav Krpálek va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, un xut de Miroslav Krpálek des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Madrid per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 74. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Roberto Zanchi. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Roberto Zanchi de Madrid va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 5 per als visitants al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Miroslav Krpálek no va ser aprofitada per en Denis Šaško que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Mateos de Madrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.