Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736539016

Amistoso 736539016 Información oficial sobre el partido 736539016 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

CFBB Alineación oficial del equipo 'CFBB' en el partido 2 - 3 The Stupendus Alineación oficial del equipo 'The Stupendus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CFBB Alineación oficial del equipo 'CFBB' en el partido 2 - 4 The Stupendus Alineación oficial del equipo 'The Stupendus' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CFBB

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Orlando David Afonso va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Fc Quercus, Evgeniy Bolotnikov, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 104 Minuto 90 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Vasco Ferreira António va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Fc Quercus: 2 a 3 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Fc Quercus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vistilo Meije va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Christ Braux.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Fc Quercus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Orlando David Afonso, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Christ Braux al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Perttu Relander va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marco Fabozzi de Fc Quercus es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gael Batista Weber de Fc Quercus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

The Stupendus

Goles Goles

  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): El jugador visitant Max Mcdonald va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 60 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Stupendus va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 80. Javier Corsavi va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Juanjo Ezquioga va augmentar l'avantatge de Stupendus a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Vistilo Meije haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Stupendus al minut 67.