Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736537457

Amistoso (Int.) 736537457 Información oficial sobre el partido 736537457 en Hattrick

09.07.2024 18:30:00

BSG Weißig Alineación oficial del equipo 'BSG Weißig' en el partido 3 - 4 Maquis Alineación oficial del equipo 'Maquis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BSG Weißig Alineación oficial del equipo 'BSG Weißig' en el partido 1 - 2 Maquis Alineación oficial del equipo 'Maquis' en el partido
Tiene suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSG Weißig

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 3 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Andreas Dolecki llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 17, Ejikemeifeuwa Adagbenon de Weißig empatava el partit: 2 - 2.
  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Weißig va posar-se per davant 3 - 2 al minut 48, quan Andreas Dolecki va llançar una pena màxima perfectament.

Maquis

Goles Goles

  • 107 Minuto 6 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Gianvito Allegretti semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Maquis. Qui ho havia de dir! 1 - 1.
  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Angel Naumov que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 108 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 3 s'ha de veure repetit: en Gianvito Allegretti de Maquis va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Angel Naumov, que no va perdonar.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Masyhur Abd Ghani Rasydan va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Theo Lins va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 219 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Harald Bøhmer va poder marcar per a Maquis en un servei de cantonada picat per en Gianvito Allegretti quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Maquis creava perill des de la dreta al minut 54, però en Christopher Jan Reinstaller, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Titus Strâmbu desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Maquis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Angel Naumov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.