Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736537149

Amistoso (Int.) 736537149 Información oficial sobre el partido 736537149 en Hattrick

09.07.2024 20:30:00

satla nachu Alineación oficial del equipo 'satla nachu' en el partido 4 - 1 Férez ath. Alineación oficial del equipo 'Férez ath.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
satla nachu Alineación oficial del equipo 'satla nachu' en el partido 4 - 1 Férez ath. Alineación oficial del equipo 'Férez ath.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

satla nachu

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Sergey Pivikov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de satla.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tim Umberger ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, satla es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Amb 63 minuts jugats, en Sergey Pivikov va augmentar l'avantatge de satla a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Amirreza Shadegan de satla va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Peter Pechovský va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tim Umberger va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Al minut 72, Javier Iza gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Férez ath.

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Damian Ślosarczyk va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 35, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ezra Nisanov va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Aldo Maria Nicolaci des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Víctor Mitjans va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Teodor Boscana ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Constantino Servino de Férez va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.