Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736537102

Amistoso (Int.) 736537102 Información oficial sobre el partido 736537102 en Hattrick

10.07.2024 10:00:00

Maidan FC Alineación oficial del equipo 'Maidan FC' en el partido 0 - 4 Atlético de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cudillero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maidan FC Alineación oficial del equipo 'Maidan FC' en el partido 2 - 2 Atlético de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cudillero' en el partido
Tiene mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,0 % 36,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maidan FC

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el Maidan va posar setge sobre la defensa central visitant però en Felice Angelini no va estar gens encertat.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dorin Micu va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Lucian Ţifrea va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Victor Sâmpălean va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 40 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Maidan va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Felice Angelini va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jani Lihr va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Marlo Dettweiler va disposar d'una bona oportunitat al minut 70, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Felice Angelini de Maidan va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ovidiu Bojoga no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Vlăsceanu de Maidan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atlético de Cudillero

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Passats 13 minuts de partit, Cudillero es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Enrique Capitán es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a Cudillero l'avantatge per 0 - 2. Martin Tarrodi en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enrique Capitán, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): El Cudillero era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Daniel Jacubovich va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cudillero va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Balázs Bot va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Balázs Bot.