Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736536575

Amistoso (Int., RC) 736536575 Información oficial sobre el partido 736536575 en Hattrick

10.07.2024 17:25:00

fubafr Alineación oficial del equipo 'fubafr' en el partido 2 - 0 Atletico Palermo Alineación oficial del equipo 'Atletico Palermo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fubafr Alineación oficial del equipo 'fubafr' en el partido 2 - 0 Atletico Palermo Alineación oficial del equipo 'Atletico Palermo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fubafr

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Ernst-Jan Bottema quasi dona a fubafr l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 54 per blocar una centrada d'en Krijn Preenen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de fubafr.
  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Merijn Albrink de fubafr va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Geert-Jan Faas es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): fubafr va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Merijn Albrink va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alcide Zampol.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): En Django Burks va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Django Burks de fubafr es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Koos van den Nieuwendijk.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de fubafr Arthur Domburg, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alcide Zampol. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de fubafr, Luitpold Hagmann, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Ernst-Jan Bottema de fubafr, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alcide Zampol en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 0.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Geert-Jan Faas de fubafr va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Atletico Palermo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atletico, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Wilhelm Peters va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Eliano Salada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 105, Wilhelm Peters de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Italo Gaudino de Atletico anava molt fort i col·locat però Luitpold Hagmann no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Atletico Giorgio Marsilio va intentar enganyar Luitpold Hagmann amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 0.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Atletico, Antonio Vitti, col·locà la pilota just a les mans d'en Luitpold Hagmann. El marcador: 2 - 0.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Eliano Salada de Atletico va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 0.