Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736536032

Amistoso (Int., RC) 736536032 Información oficial sobre el partido 736536032 en Hattrick

10.07.2024 15:25:00

Duingt Alineación oficial del equipo 'Duingt' en el partido 1 - 2 SC Volle Pulle Alineación oficial del equipo 'SC Volle Pulle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Duingt Alineación oficial del equipo 'Duingt' en el partido 2 - 2 SC Volle Pulle Alineación oficial del equipo 'SC Volle Pulle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,9 % 32,3 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duingt

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 7, en Florentino Mendes Dias del Duingt va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Gwénole Gressier que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Josué Cuq gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gregor Schwelm va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

SC Volle Pulle

Goles Goles

  • 164 Minuto 37 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Julian Adelswarth marqués l'empat. Al minut 37 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 174 Minuto 53 (Gol de penalti): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Julian Adelswarth va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Volle creava perill des de la dreta al minut 24, però en Silvère Declemy, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mirko Bachinger desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Fabian Sulm per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 35, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 274 Minuto 47 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 47, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 280 Minuto 55 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 55 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Egon Ferdinand Allenbach va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.