Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736535235

Amistoso (Int.) 736535235 Información oficial sobre el partido 736535235 en Hattrick

09.07.2024 19:15:00

f.c. Vannese Alineación oficial del equipo 'f.c. Vannese' en el partido 2 - 1 Inter lorvick Alineación oficial del equipo 'Inter lorvick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
f.c. Vannese Alineación oficial del equipo 'f.c. Vannese' en el partido 3 - 0 Inter lorvick Alineación oficial del equipo 'Inter lorvick' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c. Vannese

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Mario Notaristefano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vannese.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Pashk Kuqi va donar a Vannese un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Levy Borré de Vannese va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Vannese per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Carlos Salvador Martínez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Martino Serena arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Levy Borré va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Salvador Martínez va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Franck Revel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Inter lorvick

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Leo Lechner-Feichtinger va marcar al minut 11 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gică Hurmuzescu de lorvick va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Enrique Cámara de lorvick la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.