Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736534718

Amistoso (Int., RC) 736534718 Información oficial sobre el partido 736534718 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Inedit CF Alineación oficial del equipo 'Inedit CF' en el partido 2 - 0 SKODERIA Fürstenwalde Alineación oficial del equipo 'SKODERIA Fürstenwalde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Inedit CF Alineación oficial del equipo 'Inedit CF' en el partido 7 - 2 SKODERIA Fürstenwalde Alineación oficial del equipo 'SKODERIA Fürstenwalde' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inedit CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Inedit va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 74 Paolo Visconti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paolo Visconti va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Inedit va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hubert Ponury en un 1 contra 1 amb el porter Martin Haß, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Sergiusz Sadlik una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Martin Haß va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Maksymilian Supernak va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oscar Dovis de Inedit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SKODERIA Fürstenwalde

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alfred Graf-Kunauer va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tomas Jungmann va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 235 Minuto 63 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Emanuel Vrkljan va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 81, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ben Névir va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Karl Friedrich Refrath des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Emanuel Vrkljan va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alwin Schenke de Oci la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.