Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736534297

Amistoso (Int.) 736534297 Información oficial sobre el partido 736534297 en Hattrick

10.07.2024 17:55:00

KULTYWATOR Parczew Alineación oficial del equipo 'KULTYWATOR Parczew' en el partido 4 - 4 A Ponte C.F. Alineación oficial del equipo 'A Ponte C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KULTYWATOR Parczew Alineación oficial del equipo 'KULTYWATOR Parczew' en el partido 1 - 2 A Ponte C.F. Alineación oficial del equipo 'A Ponte C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,9 % 80,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KULTYWATOR Parczew

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): KULTYWATOR, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Gabriel Grotek per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 103 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passava el minut 36 del matx, quan l'atent Otto Marciniak va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Als 59 minuts, una gran jugada per l'esquerra de KULTYWATOR va acabar amb la pilota als peus de Tinu Schmidberger que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al KULTYWATOR una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Tinu Schmidberger, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El KULTYWATOR va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Stanisław Luks la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Szymon Kraśniewski va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 67, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

A Ponte C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Roberto Martorell per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Marciano Solís Pareja donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ander Apaura va augmentar l'avantatge de A Ponte a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del A Ponte van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Moisés Berenguer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Gabriel Portillo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Isidro Miranda Ribeiro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Simeón Alvariño, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 63 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. A Ponte va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): A Ponte va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 90, quan Roberto Martorell va quedar-se sol davant el porter Isidro Miranda Ribeiro, però aquest va poder aturar el xut.