Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736533927

Amistoso 736533927 Información oficial sobre el partido 736533927 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Avante Depor Alineación oficial del equipo 'Avante Depor' en el partido 2 - 2 Champion FC Alineación oficial del equipo 'Champion FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avante Depor Alineación oficial del equipo 'Avante Depor' en el partido 2 - 0 Champion FC Alineación oficial del equipo 'Champion FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avante Depor

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Feliu Veciana entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Avante, un peu providencial d'en Mauro Ciga va situar el 1-0 al panell digital.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Perico Romero s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Usun Billaondo va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Daniel Valero Guzmán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Perico Romero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alberto Bermúdez de Castro va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Champion FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 39, Pedro Zubieta va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Hodei Ahamendaburu, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 174 Minuto 43 (Gol de penalti): Quan passaven 43 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Champion. En David Puebla va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Champion van sortir al contraatac al minut 68, però Salvador Capafons va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Salvador Capafons, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Champion va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Roselló de Champion es va guanyar la targeta groga merescudament.