Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736533497

Amistoso (Int., RC) 736533497 Información oficial sobre el partido 736533497 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

le championnat Alineación oficial del equipo 'le championnat' en el partido 2 - 1 1 FC Entenhausen Alineación oficial del equipo '1 FC Entenhausen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
le championnat Alineación oficial del equipo 'le championnat' en el partido 2 - 0 1 FC Entenhausen Alineación oficial del equipo '1 FC Entenhausen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

le championnat

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Florian Kuczkowski de championnat aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de championnat va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dan Niţescu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, 亮多 (Ryota) 田中 (Tanaka) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jan Machač va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

1 FC Entenhausen

Goles Goles

  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Artur Srnak va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Entenhausen i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Artur Srnak va fer una jugada per la banda esquerra, però Diego Mires va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Entenhausen va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Philippe Schiller, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Entenhausen, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Philippe Schiller va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.