Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736533492

Amistoso (Int.) 736533492 Información oficial sobre el partido 736533492 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Abandonados FC Alineación oficial del equipo 'Abandonados FC' en el partido 3 - 3 Sarbianka Sarbka Alineación oficial del equipo 'Sarbianka Sarbka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Abandonados FC Alineación oficial del equipo 'Abandonados FC' en el partido 1 - 6 Sarbianka Sarbka Alineación oficial del equipo 'Sarbianka Sarbka' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abandonados FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Mikael Bernman va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Abandonados.
  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Abandonados s'avançava al marcador al minut 20, després d'un rebot que va caçar en Isidro Diago per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Otto Bojer va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dave Scheffer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de George Hill al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sido Extra va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Otto Bojer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sarbianka Sarbka

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Waldemar Hałuszczak va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Sarbka.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 57 minuts Junior Bascombe va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): En Sergio Cota donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 68 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 23, en un 1 contra 1 amb el porter, però Frederic Roc va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Przemysław Rychwalski des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Valdemar Reunamo va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 58. En Junior Bascombe va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Antoni Smak va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 60, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Frederic Roc va aconseguir desviar el seu xut a córner.