Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736533305

Amistoso (Int.) 736533305 Información oficial sobre el partido 736533305 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 3 - 3 Atletico Balboa Alineación oficial del equipo 'Atletico Balboa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 2 - 0 Atletico Balboa Alineación oficial del equipo 'Atletico Balboa' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LECONDONI F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Stéphane Grière va donar a LECONDONI un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): Als 35 minuts, Renato Coronel va ampliar l'avantatge de LECONDONI amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LECONDONI van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Luis Gonzálvez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Khamees Al-Wahedi del LECONDONI ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Matthew Than va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Marcel von Sayn-Wittgenstein-Berleburg, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Atletico Balboa

Goles Goles

  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Nicola Lucia de Atletico després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Nicola Lucia va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 89 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Angelo Turchetti marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): Angelo Turchetti va marxar per velocitat al minut 85 i va fer una passada de la mort a Anacleto Vallome, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Hintermann de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Gerardo Pirozzi de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.