Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736531271

Amistoso (Int., RC) 736531271 Información oficial sobre el partido 736531271 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Steaua del WC Alineación oficial del equipo 'Steaua del WC' en el partido 3 - 0 PFC CSKA Borisov Alineación oficial del equipo 'PFC CSKA Borisov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steaua del WC Alineación oficial del equipo 'Steaua del WC' en el partido 3 - 1 PFC CSKA Borisov Alineación oficial del equipo 'PFC CSKA Borisov' en el partido
Tiene un resultado normal 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua del WC

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 10 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Aaron Robbins. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): El porter de Steaua va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Aaron Robbins va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 130 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53 en Aaron Robbins va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Stratos Tselempis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Aaron Robbins gairebé va marcar per a Steaua des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damián Alejandro Marangoni de Steaua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

PFC CSKA Borisov

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Borisov creava perill des de la dreta al minut 36, però en Arnau Huguet, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Victor Girardeau desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Paolo Lusini completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.