Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736531081

Amistoso 736531081 Información oficial sobre el partido 736531081 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

C&C F.C. Alineación oficial del equipo 'C&C F.C.' en el partido 5 - 4 cska mataro Alineación oficial del equipo 'cska mataro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C&C F.C. Alineación oficial del equipo 'C&C F.C.' en el partido 3 - 2 cska mataro Alineación oficial del equipo 'cska mataro' en el partido
Tiene suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,4 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C&C F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): F.C. s'avançava al marcador al minut 28, després d'un rebot que va caçar en Eduardo Vallearena per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Joan Grangé va incrementar l'avantatge de F.C. amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Amb 44 minuts jugats, en Mayer Baracaldo va augmentar l'avantatge de F.C. a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 120 Minuto 66 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 66, indicava inequívocament que en Silvério dos Ramos va saber trobar la xarxa rival. F.C. desfeia l'equilibri: 4 a 3.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va premiar F.C. amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Silvério dos Ramos va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 75 en Eduardo Vallearena ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Pedro Eliese Cuesta el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Martín Moral una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Bruce Yardley va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mayer Baracaldo de F.C. es va emportar una amonestació al minut 50 per provocar un rival.

cska mataro

Goles Goles

  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): En Manuel Gárriz va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-1.
  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): Al 44 minuts, El mataro va fer el 3-2. En Manuel Gárriz va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): El jugador visitant Manuel Gárriz va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 49 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Manuel Gárriz.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Teo Pera per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 39, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 44 en Alix Goineau va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en José María Albalá va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Alix Goineau va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en José María Albalá.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Oriol Figueras va xutar a porteria des de la banda esquerra, però José María Albalá va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vasilis Loftus es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Asaruf Najmi de mataro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Gárriz de mataro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jeffrey Ansley de mataro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.