Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736529973

Amistoso (Int.) 736529973 Información oficial sobre el partido 736529973 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Saint Michael beer Alineación oficial del equipo 'Saint Michael beer' en el partido 2 - 3 NK Dinamo Osijek Alineación oficial del equipo 'NK Dinamo Osijek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Saint Michael beer Alineación oficial del equipo 'Saint Michael beer' en el partido 2 - 1 NK Dinamo Osijek Alineación oficial del equipo 'NK Dinamo Osijek' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saint Michael beer

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Michael va posar-se per davant 1 - 0 al minut 6, quan Christopher Theaudin va llançar una pena màxima perfectament.
  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 79 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Christopher Theaudin. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Navales de Michael va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Manuel Navales gairebé va marcar per a Michael des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Klement Rapić al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manuel Tejedor va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 209 Minuto 91 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Mauro Idirin? Un error clamorós seu va donar a Franjo Korošak una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

NK Dinamo Osijek

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Daniel Kilijan que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, el Dinamo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Zoran Devčić, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 85, quan Adrian Tudorović va posar els visitants Dinamo per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 59 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Dinamo al minut 59, però el xut de Tonči Teršić va topar amb la tanca defensiva.