Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736528703

Amistoso (Int.) 736528703 Información oficial sobre el partido 736528703 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Jirmip Alineación oficial del equipo 'Jirmip' en el partido 2 - 0 Könige des Nordens Alineación oficial del equipo 'Könige des Nordens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jirmip Alineación oficial del equipo 'Jirmip' en el partido 1 - 3 Könige des Nordens Alineación oficial del equipo 'Könige des Nordens' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jirmip

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Johnny Zoratti va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Jirmip, Franz Hahn, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 139 Minuto 36 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Jirmip Franz Hahn va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Gerd Stever va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Bártolo Alves Miranda del Jirmip ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Franz Hahn va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Paco Veraza de Jirmip gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Könige des Nordens

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Nordens va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Isaak Hoermann va quedar-se sol davant el porter Heliodoro Gelcem, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Julian Wintersberger per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 32, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Nordens la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 66 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Ažbe Selak amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.